Du er her

Arrangement

Sterkt møte med Ada på konferansen vår

Det ble et uforglemmelig møte med Ada Sofie Austegard for om lag 100 tilhørere på den årlige konferansen vår som 12. september 2016 hadde tittelen "Barndommen kommer ikke i reprise". 

Ada fortalte sin sterke livshistorie under konferansen på Scandic Hell i Stjørdal. En historie som starta 19. mai 2000, da datteren ble drept i Baneheia. Ada snakket om valg i livet, og hvordan hun har valgt å leve et godt liv etter det som skjedde. 

Austegard brenner for, og jobber for, en barndom uten vold, og mye av foredraget var viet dette temaet. Hun driver Stine Sofies Stiftelse som ble grunnlagt i 2000, og står også bak Stine Sofie Senteret, et nyåpna nasjonalt senter for voldsutsatte barn lokalisert i Grimstad. Senteret er enestående i sitt slag internasjonalt.

Kristin Myrmel er pårørendestemme og har lang erfaring i å leve med rusmisbrukere i familien. Hun var også innleder på Veiledningssenterets årlige konferanse.

 

Ada Sofie Austegard, grunnlegger av Stine Sofies Stiftelse, leverte et sterkt, ærlig og engasjerende foredrag på konferansen. 

 

 

 

Norske Kvinners Sanitetsforening

N.K.S. Veiledningssenter for pårørende eies av Norske Kvinners Sanitets-forening. Sanitetskvinnene har et stort og bredt samfunns-engasjement.

nks175.png

Ideelt nettverk

N.K.S.  er medlem av Ideelt Nettverk.

ideelt-nettverkx175.png

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer