Du er her

Om oss

ansatte.jpg

Kort om oss på NKS veiledningssenter for pårørende i Nord Norge AS:

Grete Sætermo Rugland - daglig leder/veileder

Grete er utdannet politi. Hun har videreutdanning innen forebyggende arbeid og kriminalitetsanalyse. De siste 10 årene i politietaten jobbet hun for det meste med barn/unge i risikosonen og deres foresatte, samt tverrfaglig/tverretatlig samarbeid. Grete har sitt arbeidssted ved senteret i Alta. Utdannet kursleder i depresjonsmestring for ungdom (DU)

Susanne F. Nymark - avdelingsleder/veileder

Susanne er utdannet sosionom. Hun har tidligere arbeidserfaring innen rusomsorg og psykiatri. Susanne har arbeidssted i Bodø. Utdannet kursleder i depresjonsmestring for ungdom (DU-kurs)

Line Østgård Ottem - veileder

Line er utdannet psykiatrisk sykepleier. Hun har videreutdanning innen forebyggende helsearbeid for barn og unge. Line har arbeidssted i Alta. Utdannet kursleder i depresjonsmestring for ungdom (DU-kurs)

Elisabeth Joks - veileder

Elisabeth er utdannet sosionom. Hun har videreutdanning i psykisk helse og har samisk språk kompetanse. Elisabeth har arbeidssted i Alta.

NKS Kløverinstitusjoner

NKS Kløverinstitusjoner er eid av Norske Kvinners Sanitetsforening. Vi er et felles ressurs- og utviklingsselskap som yter tjenester til virksomheter eid av lokale NKS-foreninger.

kloverinst175.png

Norske Kvinners Sanitetsforening

N.K.S. Veiledningssenter for pårørende eies av Norske Kvinners Sanitets-forening. Sanitetskvinnene har et stort og bredt samfunns-engasjement.

nks175.png

Ideelt nettverk

NKS Kløverinstitusjoner er medlem av Ideelt Nettverk og direktør Mette Kalve er for tiden koordinator av nettverket.

ideelt-nettverkx175.png

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer