Du er her

Aktuelt Haugesund

NYHET!
Det er bestemt oppstart av ny barnegruppe i mars 2017 for barn født i 2004-2006. Ta kontakt snarest dersom du kjenner til barn som kunne hatt nytte av å delta. For barn i andre aldersgrupper er det også bare å ta kontakt for å skrive seg på venteliste.

 

SAMTALEGRUPPER FOR BARN OG UNGDOM 

 

Barnegrupper (1-7klasse)               small_img_2294_2_0.jpg og                       ungdomsgrupper fra ( 8 klasse - 3.vg.) small_gruppebilde.jpg

Vi tilbyr samtalegrupper for barn gjennom hele året, og vi har allerede flere på venteliste. Vi ønsker også å fokusere på ungdom i 2017, og målsetningen er å kunne tilby grupper også for eldre barn som har foreldre som sliter med rus- og/eller psykisk sykdom.

Ta kontakt med Jannike T.Østenstad på tlf. 52 71 78 80 om du kjenner noen barn/ungdom som ønsker å delta, eller kanskje det er noe for nettopp DITT barn?

 

JUBILEUMSSEMINAR 2017 "Barn og ungdom som pårørende"

I år er Veiledningssenteret sitt seminar et Jubileumsseminar for Veiledningssenteret i Haugesund som er 10 år! Temaet for seminaret er Tidlig intervensjon - Barn i familier med rusproblemer.

Tid og sted; Tirsdag 13 juni på Høgskolen Stord/Haugesund.
Målgruppe;Pårørende, ansatte i kommuner, spesialisthelsetjenster, frivillige og ideelle organisasjoner og brukerorganisasjoner
Foredragsholdere: Gunnar Eide familieterapeut og Barnevernsproffene
Pris: GRATIS (men en faktura på kr.400,- vil bli sendt om en ikke møter eller avlyser etter påmeldingsfristen)
Påmeldingsfrist: 01 juni 2017
til Veiledningssenteret for pårørende tlf.52 71 78 80 eller mail;haugesund@veiledningssenter.no
Antall: 200 deltakere
Arrangører; Veiledningssenteret for pårørende og HelseFonna i samarbeid med KoRus vest Stavanger, Rogaland A-senter og Fylkesmannen i Hordaland

 

NKS Kløverinstitusjoner

NKS Kløverinstitusjoner er eid av Norske Kvinners Sanitetsforening. Vi er et felles ressurs- og utviklingsselskap som yter tjenester til virksomheter eid av lokale NKS-foreninger.

kloverinst175.png

Norske Kvinners Sanitetsforening

N.K.S. Veiledningssenter for pårørende eies av Norske Kvinners Sanitets-forening. Sanitetskvinnene har et stort og bredt samfunns-engasjement.

nks175.png

Ideelt nettverk

NKS Kløverinstitusjoner er medlem av Ideelt Nettverk og direktør Mette Kalve er for tiden koordinator av nettverket.

ideelt-nettverkx175.png

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer