Du er her

Grupper Haugesund

Haugesund har følgende samtalegrupper; 

Mødregruppe - møtes hver 14 dag tirsdags ettermiddag året rundt (minus ferier)

Pargruppe - For foreldre(ste-foreldre) som har barn mellom 18 - 30 år som sliter med rus og/eer psykiske lidelser. Oppstart så snart det er tilstrekkelig interesserte påmeldt. Det vil være 6 samlinger på ettermidagstid.

Pårørendegruppe (for voksne barn av, søsken og partnere/x-patnere) - møtes hver 14 dag dagtid året rundt (minus ferier).

Barnegruppe (6-9 år) og (9-12 år). Tilbud til barn som har/har hatt foreldre med rus/alkoholproblem eller psykiske lidelser. Grupper vår og høst, ta kontakt for mer informasjon!

Ungdomsgruppe (13 - 16 år) og (16-18 år). Et tilbud til ungdom som har en person i nær familie som sliter/ har slitt med et rus-/alkoholproblem eller psykiske lidelser. Det vil være plass til max.7 personer i gruppen som vil bestå av 6-10 samlinger (hver 14 dag). Nye grupper starter så snart vi har nok påmeldte.

Mannsgruppe Et tilbud til menn om å møte andre i tilsvarende situasjon. Gruppen er for deg som er partner/ektefelle, far, bror eller vokst opp med foreldre som har hatt et rus-/alkoholproblem eller psykiske lidelser.Det vil være 8-10 samlinger, hvor vi møtes hver 14 dag på ettermiddagstid.

Etterlatte etter rusrelaterte dødsfall Tilbud til pårørende som har mistet noen i nær familie av rusrelaterte årsaker. Oppstart etter behov.

Alle gruppene er ledet av to gruppeledere og varer 1 1/2 time hvert møte i Veiledningssenteret sine lokaler.

Er nettopp du interessert i gruppe for deg selv eller ditt barn, så ta kontakt og vi kan tilby en informasjonssamtale før du bestemmer deg for om du ønsker å delta.

Velkommen! Mvh Annette og Jannike

medium_ismjxd0r62.jpg

Norske Kvinners Sanitetsforening

N.K.S. Veiledningssenter for pårørende eies av Norske Kvinners Sanitets-forening. Sanitetskvinnene har et stort og bredt samfunns-engasjement.

nks175.png

Ideelt nettverk

N.K.S.  er medlem av Ideelt Nettverk.

ideelt-nettverkx175.png

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer